top of page

Arti Vocali heeft sinds haar oprichting door de KMDA (de Zoo) in 1910, steeds kunnen rekenen op de nodige logistieke en structurele ondersteuning van de KMDA voor haar werking. Vanaf 2012 heeft de KMDA haar engagement in haar culturele missie ten overstaan van Arti Vocali echter grondig gewijzigd waardoor Arti Vocali, meer dan ooit, moet rekenen op externe steun.

 

Hier onder tonen wij u enkele voorbeelden van de wijzen waarop u Arti Vocali via de vriendenkring in haar werking kan ondersteunen. Misschien zit er een formule bij die voor u past.

 

Arti Vriendenkring

Voor een bescheiden bijdrage kan u zich lid maken van de Vriendenkring. Afhankelijk van de bijdrage die binnen uw mogelijkheden en interesse valt zijn er verschillende formules met elk hun specifieke voordelen.

 

Arti Lento

Voor een steunbijdrage van 10 euro per jaar kan u zich aansluiten bij de Vriendenkring in de categorie "Arti Lento".
U kan aan een voordeeltarief intekenen voor een abonnement op de Zoo, Planckendael en het Serpentarium (Blankenberge).

 

Arti Andante

Voor een steunbijdrage van 25 euro per jaar kan u zich aansluiten bij de Vriendenkring in de categorie "Arti Andante".
U kan aan een voordeeltarief intekenen voor een abonnement op de Zoo, Planckendael en het Serpentarium (Blankenberge). U ontvangt ons trimestrieel ledenblad 't Artistje, zodat u op de hoogte blijft van het wel en wee van het koor en van onze concerten.

 

Arti Allegro

Voor een steunbijdrage van 50 euro per jaar kan u zich aansluiten bij de Vriendenkring in de categorie "Arti Allegro".
U kan aan een voordeeltarief intekenen voor een abonnement op de Zoo, Planckendael en het Serpentarium (Blankenberge). U ontvangt ons trimestrieel ledenblad 't Artistje, zodat u op de hoogte blijft van het wel en wee van het koor en van onze concerten. U ontvangt 1 VIP toegangskaart met een gereserveerde plaats voor het jaarconcert.

 

Arti Vivace

Voor een steunbijdrage van 75 euro per jaar kan u zich aansluiten bij de Vriendenkring in de categorie "Arti Vivace".
U kan aan een voordeeltarief intekenen voor een abonnement op de Zoo, Planckendael en het Serpentarium (Blankenberge).
U ontvangt ons trimestrieel ledenblad 't Artistje, zodat u op de hoogte blijft van het wel en wee van het koor en van onze concerten. U ontvangt 2 VIP toegangskaarten met gereserveerde plaatsen voor het jaarconcert.

 

Inschrijven

Ziet u iets in de voordelen van deze verschillende formules of wil u het koor door uw lidmaatschap van de Vriendenkring een steuntje in de rug geven, neem dan contact op via vriendenkring@artivocali.be voor verdere informatie.

bottom of page